Kim Kardashian e mic copil! Ea este bruneta cu ochi de smarald și sâni de filme pentru adulți

+4 click pentru
galerie

Kim Kardashian e mic copil! Ea este bruneta cu ochi de smarald și sâni de filme pentru adulți © Instagram

Toată lumea știe cine este Kim Kardashian, dar parcă până și formele ei pălesc pe lângă cele ale acestei tinere focoase. Becky Hudson este probabil una dintre cele mai faimoase modele de pe internet și nu numai. Bruneta reușește să dea pe spate sute de mii de bărbați, în fiecare zi, cu ipostazele ei absolut incendiare.

Din gama celor mai sexy femei de pe Instagram, vă o aducem acum în prim plan pe Becky Hudson. Are două lucruri care o fac să se remarce imediat: ochi ca de smarald, care te prind în mrejele privirii de parcă ar fi o viperă magică... și corpul ei de invidiat. Da, nu prea e nimic natural acolo, dar mai contează atunci când ochii tăi sunt atât de încântați de priveliștea de senzație? Cei peste 1 milion de urmăritori nu cred asta!

Cine este Becky Hudson

Becky Hudson, așa cum am mai menționat, este un celebru model de pe Instagram. Nu doar acolo face furori, ci și în viața reală, fiind reprezentanta mai multor firme de lenjerie intimă faimoase. A devenit celebră așa cum multe alte tinere au făcut-o înaintea ei: a apărut pe coperta prestigioasei Playboy. Și, știți cum e, totul e istorie.

Înainte de celebritatea ei, a lucrat în calitate de makeup artist. Probabil de aceea știe și cum să se fardeze astfel încât să arate cât mai bine și să pună bărbații pe jar.

Născută în Virginia, Statele Unite, Becky este un adevărat „deliciu” al privirii și este clar că știe ce îi incită pe admiratorii ei, având în vedere că poartă lenjerie intimă cât mai mică și haine care îi pun în valoare sânii generoși și posteriorul bombat.

Ce ziceți? Merită Becky să fie considerată una dintre cele mai sexy prezențe de pe Instagram? Sunt deja mii de oameni care spun un răspicat: DA!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro