Kobe Bryant și fiica lui, înmormântați în mare secret. Cine a particpat la ceremonie

Kobe Bryant și fiica lui, înmormântați în mare secret. Cine a particpat la ceremonie © Instagram

Moartea prematură a lui Kobe Bryant și a fiice sale Gianna a lăsat un gol imens în sufletele apropiaților. Decesul marelui baschetbalist este considerat unul dintre cele mai mari tragedii petrecute în anul 2019.

Numele marelui baschetbalist a fost auzit și în timpul galei de decernarea a Premiilor Oscar, în cadrul unui moment de comemorare. Familia a decis să organizeze o ceremonie privată, înaintea celei publice, programată pe data de 24 februarie. Slujba a avut loc în memoria lui Kobe Bryant și a fiicei sale Gianna, în casa familiei din Corona Del Mar, California, în urmă cu câteva zile.

"#2, #24, #20 de ani în calitate de Laker şi numărul de ani petrecuţi împreună", a scrie Vanessa Bryant pe Instagram, soţia acestuia, lăsând săse înţeleagă să #2 vine de la cele două pierderi din inima ei.

În timpul slujbei private de înmormânare, pe lângă Kobe Bryan și fiica sa, au fost comemorate și celelalte victime din tragicul accident de elicopter: John, Keri și Alyssa Altobelli. 

Într-un mesaj pe o rețea de socializare, Vanessa a mulţumit milioanelor de oameni care i-au transmis condoleanţe şi cuvinte frumoase în această perioadă.

"Suntem distruşi de pierderea subită a iubitului meu soţ, Kobe, un tată minunat, şi a frumoasei mele Gianna, o fiica şi o soră iubitoare şi minunată. Suntem distruşi şi pentru familiile care au pierdut pe cei dragi duminică şi le împărtăşim durerea. Nu există destul cuvinte pentru a ne descrie durerea. Mă liniştesc spunându-mi că atât Kobe, cât şi Gianna au ştiut că sunt iubiţi. Am fost binecuvântaţi să îi avem printre noi. Îmi doresc să fi fost pe vecie alături de ei. Au fost luaţi prea repede. Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo şi îmi e imposibil să îmi imaginez o lume fără ei. Dar încercăm să trecem peste fiecare zi cu gândul că ei se uită de acolo sus la noi. Iubirea noastră pentru ei e infinită. Îmi doresc să pot să îi iau în braţe, să îi sărut, să îi am alături pentru totdeauna", a scris Vanessa pe Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro