Rămășițele lui Kobe Bryant și cele ale fiicei, returnate familiei. Ce detalii ies la iveală din raportul medico-legal

+3 click pentru
galerie

Rămășițele lui Kobe Bryant și cele ale fiicei, returnate familiei. Ce detalii ies la ivelă din raportul medico-legal © arhiva

Baschetablistul de la LA Lakers, Kobe Bryant a murit pe 26 ianuarie în urma unui accident aviatic, atunci când în elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Împreună cu el a murit și fiica acestuia, iar acum rămășițele lor au fost returnate familiei. 

Kobe Bryant a murit împreună cu fiica sa pe data de 26 ianuarie în urma unui accident aviatic. Elicopterul în care se afla alături de cea mică, dar și de alți pasageri s-a prăbușit în Calabasas, Statele Unite ale Americii. 

Acum, după o săptămână de la moartea baschetbalistului și a fiicei sale, rămășițele celor doi au fost înapoiate familiei. 

Cauza decesului celor doi, dar și a celorlalte șapte victime care se aflau în acel moment în elicopter a apărut în raportul medico-legal. Acesta arată că toate victimele accidentului aviatic au murit în urma loviturilor foarte puternice. 

Compania Island Express Helicopters, de unde aparținea elicopterul, a transmis primul comunicat după accident, în care îşi exprimă părerea de rău referitoare la acest incident, dar și sprijinul pentru familiile îndurerate. 

Unul dintre elicopterele noastre, N72EX, Sikorsky S76, a fost implicat într-un accident, duminică, 26 ianuarie, în zona Calabasas din LA. Suntem profund întristați de această tragedie. Prioritatea noastră este să oferim asistență familiilor pasagerilor și pilotului. Sperăm că veți respecta confidențialitatea lor în acest moment extrem de dificil.”, a fost declaraţia companiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro