Detalii noi în ancheta morţii lui Kobe Bryant! Elicopterul nu avea voie să zboare

Detalii noi în ancheta morţii lui Kobe Bryant! Elicopterul nu avea voie să zboare © Getty

De necrezut ce se întâmplă în ancheta morţii lui Kobe Bryant, după ce noi detalii ies la iveală. Elicopterul în care se afla bachetbalistul nu avea voie să zboare!

Kobe Brayant a murit în urmă cu câteva zile, după ce elicopterul în care se afla, s-a prăbuşit. Familia şi cei care l-au iubit pe fostul baschetbalist nu îşi pot reveni din pierderea suferită, mai ales că totul s-a întâmplat atât de repede.

Astăzi, la nici o săptămână de la moartea lui Kobe, noi detalii apar în cazul morţii lui. Mai multe surse specializate au declarat că elicopterul care aparţinea firmei Island Express Helicopters, în care se afla Brayant, nu avea voie să decoleze, potrivit FAA care a limitat regulile vizuale de zbor.

În privinţa acestor condiţii, pilotul putea zbura doar dacă vedea solul, neavând voie să decoleze dacă era ceaţă sau noapte, conform presei internaţionale.

Cu toate că Ara Zobayan, pilotul care se afla la bord în momentul respectiv avea voie să zboare în condiţii meteo nefavorabile, având experienţă în domeniu, acesta nu ar fi trebuit să efectueze decolarea.

Compania Island Express Helicopters a transmis primul comunicat după accident, în care îşi exprimă părerea de rău, oferind suport membrilor familiilor pasagerilor.

„Unul dintre elicopterele noastre, N72EX, Sikorsky S76, a fost implicat într-un accident, duminică, 26 ianuarie, în zona Calabasas din LA. Suntem profund întristați de această tragedie. Prioritatea noastră este să oferim asistență familiilor pasagerilor și pilotului. Sperăm că veți respecta confidențialitatea lor în acest moment extrem de dificil.”, a fost declaraţia companiei.

Au suspendat serviciile

Ieri, compania Island Express Helicopters a anunţat că va suspenda serviciile, întreg personalul fiind afectat de situaţia care a avut loc.

„Șocul accidentului a afectat întregul personal, iar conducerea a decis ca serviciul să fie suspendat pentru moment.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro