Văduva lui Kobe Bryant, primul mesaj după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: "Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo"

Văduva lui Kobe Bryant, primul mesaj după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: "Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo" © Instagram

Moartea lui Kobe Bryant a lăsat un gol imens în sufletul celor care l-au cunoscut și apreciat. Legendarul jucător de baschet s-a stins din viață, alături de fiica lui, într-un tragic accident de elicopter, petrecut în Calabasas, California.

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, femeia care i-a stat alături timp de 19 ani și care i-a dărut patru fiice, a avut o primă reacție după tragedie. Fostul model se declară devastată de cele întâmplate și spune că îi este greu să își imagineze viața fără soțul și fiica ei mijlocie. Într-un mesaj pe Instagram, Vanessa a mulţumit milioanelor de oameni care i-au transmis condoleanţe şi cuvinte frumoase în această perioadă.

"Suntem distruşi de pierderea subită a iubitului meu soţ, Kobe, un tată minunat, şi a frumoasei mele Gianna, o fiica şi o soră iubitoare şi minunată. Suntem distruşi şi pentru familiile care au pierdut pe cei dragi duminică şi le împărtăşim durerea. Nu există destul cuvinte pentru a ne descrie durerea. Mă liniştesc spunându-mi că atât Kobe, cât şi Gianna au ştiut că sunt iubiţi. Am fost binecuvântaţi să îi avem printre noi. Îmi doresc să fi fost pe vecie alături de ei. Au fost luaţi prea repede. Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo şi îmi e imposibil să îmi imaginez o lume fără ei. Dar încercăm să trecem peste fiecare zi cu gândul că ei se uită de acolo sus la noi. Iubirea noastră pentru ei e infinită. Îmi doresc să pot să îi iau în braţe, să îi sărut, să îi am alături pentru totdeauna", a scris Vanessa pe Instagram. Soția lui Kobe Bryant a alăturat la mesaj și o fotografie în care apare de baschetbalist și cele patru fiice ale lor. 

Kobe Bryan și fiica lui Gianna se aflau alături de alți șapte oameni în elicopterul care s-a făcut praf undeva în zona Calabasas, California, pe data de 26 ianuarie. Impactul a fost nimicitor și toți și-au pierdut viața pe loc, iar baschetbalistul a fost recunoscut doar după amprente. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro