Kobe Bryant şi fiica sa au fost la biserică cu două ore înainte de tragedie! Detalii halucinante

Kobe Bryant şi fiica sa au fost la biserică cu două ore înainte de tragedie! Detalii halucinante © arhivă

Ies la iveală detalii tulburătoare după moartea lui Kobe Bryant şi a fiicei sale, alături de alte şapte persoane. Înainte de producerea accidentul de elicopter, fostul baschetbalist şi Gianna au mers la biserică. 

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter împreună cu fiica sa de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane. Tragedia a avut loc duminică, pe 26 ianuarie. 

Potrivit Daily Mail, Kobe Bryant şi fiica sa, Gianna, au fost la biserică în dimineaţa accidentului, cu două ore înainte. La ora 07:00, ora locală, fostul baschetbalist şi-a dus fiica la slujba de la Categrala Maicii Domnului din Newport Beach. 

Dezvăluirea a fost făcută chiar de un purtătorul de cuvânt al bisericii. Printr-o postare pe reţelele de socializare, episcopul Timothy Freyer l-a numit pe legendarul baschetbalist "un catolic de nădejde care îşi iubea familia şi credinţa."

La ultima slujbă la care a participat, Kobe Bryant s-a aşezat "în spatele bisericii, astfel încât prezenţa lui să nu distraga oamenii şi aceştia să se concentreze la prezenţa lui Hristos", a mai spus Timothy Freyer.

După ce elicopterul s-a prăbuşit, a urmat o explozie, iar sportivul și alți ceilalți opt oameni au avut parte de o moarte violentă. Mirror relatează că Kobe Bryan a fost cu greu identificat, după amprente.

Cristiano Ronaldo, mesaj sfâşietor după moartea lui Kobe Bryant

"Atât de trist să aud veștile sfâşietoare despre moartea lui Kobe și a fiicei sale Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă și inspirație pentru atât de mulți oameni. Transmit condoleanțe familiei și prietenilor lui și familiilor tuturor celor care și-au pierdut viața în accident.  Odihneşte-te în pace, legendo💔", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro