Imagini sfâșietoare de la accidentul de elicopter în care Kobe Bryan și fiica lui au murit. Baschetbalistul, identificat după amprente / VIDEO

Imagini sfâșietoare de la accidentul de elicopter în care Kobe Bryan și fiica lui au murit. Baschetbalistul, identificat după amprente / VIDEO © Hepta

Lumea sportului este în doliu după moartea prematură a lui Kobe Bryant. Legenda baschetului s-a stins din viață într-un accident de elicopter, alături de fiica lui cea mare, Gianna, în vârstă de 13 ani.

Impactul a fost nimicitor, fiind urmat de o explozie, iar sportivul și alți ceilalți opt oameni din elicopter au avut parte de o moarte violentă. Kobe Bryan a fost cu greu identificat și abia după amprente s-a stabilit că este într-adevăr el. 

Pe de altă parte, trupul neînsuflețit al fiicei lui Kobe Bryant, Gianna, nu a fost încă identificat, scrie mirror.co.uk. "Legiştii lucrează pentru a identifica celelalte cinci trupuri", au declarat autorităţile. Momentan, familia îndoliată a lui Kobe Briant nu a oferit nici un fel de detaliu despre ceremonia de înmormântare. 

Cine a murit în accident

Pe lângă Kobe Bryant şi fiica sa, printre victimele accidentului de elicopter se mai numără o colegă din echipa de baschet a Giannei, antrenorul de baseball de la Orange Coast College, John Altobelli, soţia sa şi fiica lor. 

Mai mult, şi Christina Mauser, antrenor asistent la o echipă de baschet, a pierit în accidentul îngrozitor. În accidentul de elicopter au mai murit Sarah Chester şi fiica ei, Payton. Pilotul mort în tragedie era Ara Zobayan.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro