Încă o veste cumplită, după moartea lui Kobe Bryant! Este vorba despre Shaquille O’Neal

Încă o veste cumplită, după moartea lui Kobe Bryant! Este vorba despre Shaquille O’Neal © Arhivă

Sunt din nou vești proaste în lumea baschetului, după veștile despre moartea lui Kobe Bryant. Acum, ies la iveală detalii despre o altă legendă a sportului: Shaquille O’Neal.

Shaquille O’Neal, care a fost extrem de apropiat de Kobe Bryant, spune că este bolnav și că „nu se simte bine”, potrivit TMZ. Vestea morții celui pe care l-a considerat ca un frate l-a lovit ca un trăsnet, iar sportivul a mărturisit că nu a dormit sau mâncat deloc de când a primit tragica veste.

Shaquille O’Neal, zguduit de moartea lui Kobe Bryant

„Mă doare”, a spus sportivul, în podcast-ul lui. Lucrurile sunt cu atât mai grele cu cât Shaquille s-a confruntat recent și cu moartea surorii sale, Ayesha, care s-a stins din viață de curând.

„Încă mă recuperez după moartea surorii mele. Mi-ați spus ieri, când am intrat, că arăt de parcă am nevoie de puțin somn. Și n-am dormit deloc de când a murit Ayesha”, a mai spus celebrul baschetbalist.

Sportivul a vorbit și despre relația lui cu Kobe, atât lucrurile bune, dar și mai puțin bune. A explicat că, în pofida aparențelor din public, în spatele scenei mereu au ținut unul la altul foarte mult.

După accidentul în urma căruia a murit Kobe, Shaq spune că a contactat-o pe soția acestuia, Vanessa Bryant, și că a oferit condoleanțe. Este sfâșiat de durere din cauza fiicei lor, Gianna, și ea moartă în accidentul de elicopter.

„Vanessa și-a pierdut superba fiică, GiGi, care s-a născut în aceeași zi ca fata mea de 13 ani. Și asta doare foarte tare”, a mai spus Shaq.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro