LeBron James a izbucnit în lacrimi când a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Imagini dureroase / FOTO

+3 click pentru
galerie

LeBron James a izbucnit în lacrimi când a aflat de moartea lui Kobe Bryant. Imagini dureroase © YouTube

LeBron James, bun prieten și fost coleg de echipă cu Kobe Bryant, a avut o reacție tulburătoare atunci când a aflat de moartea celebrului baschetbalist. Aflat pe aeroport în momentul când a primit tragica veste, sportivul a izbucnit în lacrimi și a fost nevoie ca prietenii să îl consoleze.

LeBron James, celebrul jucător LA Lakers, a fost fotografiat în timp ce plângea, înconjurat de prietenii săi, pe aeroportul din Los Angeles. Echipa de basher tocmai se întorsese din Philadelphia. Odată aterizați pe aeroport, vestea morții lui Kobe Bryant a venit ca un trăsnet.

Potrivit Daily Mail, și mai dureros este faptul că James și Bryant vorbiseră cu doar câteva ore înainte de tragedie, felicitându-se reciproc pentru recordurile stabilite în NBA.

James și Bryant, prieteni și foști colegi

Pentru Lebron James, Kobe Bryant a fost coleg de echipă, dar și un adevărat model, care l-a inspirat în construirea carierei sale strălucite.

„Să îl vezi cum intră în NBA direct din liceu, e o sursă de inspiraţie. Am folosit asta ca să mă motivez şi m-a ajutat să devin cine sunt azi”, declara LeBron James.

Vă reamintim că Kobe Bryant, celebrul jucător de baschet, a murit pe 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit, în Los Angeles. La bordul aeronavei se aflau încă alte opt persoane, printre care și fiica lui, Gigi.

Potrivit primelor informații, elicopterul s-a prăbușit din cauza ceții. Nu există niciun supraviețuitor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro