FOTO / Tragedie la concertul lui Lady Gaga! Artista a căzut de pe scenă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Tragedie la concertul lui Lady Gaga! Artista a căzut de pe scenă © captură Youtube

Lady Gaga a fost la un pas de tragedie, în cadrul unuia dintre concertele sale, susținut recent în Las Vegas. Artista a căzut de pe scenă cu tot cu unul dintre fanii ei pe care îl invitase să i se alăture. Oamenii prezenți la eveniment au privit totul înmărmuriți!

Celebra Lady Gaga nu se lasă și mai bifează câte un șoc în rândul fanilor. Dacă perioadele în care se afișa în rochii excentrice, făcute din carne, hârtie și alte materiale bizare, acum se pare că artista le-a dat din nou motive de bârfă oamenilor. 

Potrivit presei internaționale, Lady Gaga a susținut un concert de zile mari în Las Vegas, iar la un moment, dat, artista a invitat un fan să i se alăture pe scenă. S-a pregătit intens pentru un moment memorabil, dar totul se putea transforma într-o adevărată tragedie! La un moment dat, Lady Gaga s-a aruncat în brațele fanului pe care îl invitase să stea cu ea pe scenă, iar acesta s-a dezechilibrat și au căzut amândoi de pe scenă, în văzul tuturor. 

A continuat concertul ca și când nimic nu s-a întâmplat

Imediat după accidentul suferit pe scenă, Lady Gaga a revenit și a continuat concertul, ca și când nimic nu s-a întâmplat. Deșii fanii au intrat puțin în panică, ulterior aceștia și-au dat seama că nu este nimic grav și au continuat să o aplaude pe artistă. 

„Ne iubim atât de mult încât am căzut de pe scena asta nenorocită. Am căzut unul în braţele celuilalt. Suntem ca Jack şi Rose din «Titanic». Cred că ar trebui să bem un ceai după asta” a spus Lady Gaga, imediat după accidentul suferit la concert. „Singurul lucru care nu e în regulă e că avem nevoie de nişte trepte ca să pot urca înapoi pe scenă” a mai spus Lady Gaga, cu zâmbetul pe buze.

Chiar dacă fanul cu care s-a prăbușit de pe scenă avea lacrimi în ochi, Lady Gaga a știut cum să-l liniștească pe acesta. „Nu îţi face griji, totul e bine. Nu este vina ta. Îmi poţi promite ceva? Te poţi ierta acum pentru ce tocmai s-a întâmplat?”, i-a mai spus artista, fanului. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest