Leonardo DiCaprio, faptă demnă de un adevărat erou! Cum a salvat celebrul actor viaţa unui bărbat

+3 click pentru
galerie

Leonardo DiCaprio, faptă demnă de un adevărat erou! Cum a salvat celebrul actor viaţa unui bărbat © Facebook

Leonardo Dicaprio este unul dintre cele mai iubite vedete din întreaga lume. De curând, actorul a dat dovadă de eroism şi a reuşit să salveze un om de la moarte. Iată cum s-a întâmplat!

Întâmplarea a avut loc pe data de 30 decembrie, în timp ce actorul se afla în vacanţă alături de prietenii săi, printre care se afla şi iubita lui Camila Morrone. Aceştia închiriaseră împreună o barcă lângă St. Barts şi deodată au auzit că un om aflat în stare de ebrietate a căzut peste bordul unui iacht.

Atât Leonardo Dicaprio, cât şi prietenii lui, nu au stat pe gânduri atunci când au aflat de această urgenţă şi au acţionat imediat, oferindu-se să se implice în căutări.

„Leo și prietenii săi și căpitanul lor de barcă au decis să se alăture căutării şi eforturile lor au dus la salvarea vieţii unui bărbat”, a declarat o sursă exclusiv pentru People. Bărbatul se afla în apă de 11 ore.

Totul a fost posibil, deoarece barca artistului a fost singura care efectua cercetări în zona în care bărbatul plecase în derivă. Din fericire, omul a fost salvat din apa rece, chiar cu o oră înainte de apusul soarelui.

Cine este iubita lui Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio şi Camila Morrone formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de peste Ocean. Deşi mulţi îi felicită pentru povestea lor de dragoste, puţini ştiu că iubita actorului este fiica marelui Al Pacino. Tânăra este de profesie model şi are o frumuseţe răpitoare, fiind la fel de râvnită ca iubitul său faimos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro