Liam Hemsworth a confirmat despărțirea de Miley Cyrus. Ce mesaj îi transmite celei care încă îi este soție

+3 click pentru
galerie

Liam Hemsworth a confirmat despărțirea de Miley Cyrus. Ce mesaj îi transmite celei care încă îi este soție © Hepta

Liam Hemsworth a fost cel care a rupt tăcerea, după apariția zvonurilor că el și Miley Cyrus se despart, la nici un an de la căsătorie. Actorul i-a transmis soției sale că îi urează „sănătate și fericire”.

Liam Hemsworth a dat vestea oficială a despărțirii, printr-un mesaj publicat pe Instagram. În mesajul cu pricina, atrage atenția asupra faptului că povestea lor este „o chestiune privată” și că, drept urmare, nu va face declarații pentru presă.

„Miley şi cu mine ne-am separat recent şi îi doresc sănătate şi fericire de acum înainte”, a anunțat Liam Hemsworth.

Liam Hemsworth și Miley Cyrus, relație cu năbădăi

Liam Hemsworth (29 de ani) și Miley Cyrus (26 de ani) formează un cuplu încă din 2009. Cei doi s-au cunoscut în timpul fimărilor pentru „The Last Song”, peliculă în care au jucat împreună. Cei doi s-au logodit în 2012, iar un an mai târziu s-au despărțit. După doi ani de pauză, a urmat și o împăcare.

Iată că drumurile lor o iau, din nou, pe căi separate. Sâmbătă, în presa de peste ocean s-a propagat informația că relația dintre cei doi s-a încheiat.

Miley Cyrus a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că „focalizarea asupra carierei” este motivul pentru care cei doi au ales să se despartă. Surse apropiate cuplului susțin, însă, că Hemsworth pur și simplu nu a mai putut să stea cu o femeie care nu își dorea aceleași lucruri ca el, respectiv copii și o viață liniștită.

Anunțul a venit la o zi după ce Miley a fost fotografiată în timp ce se săruta cu Kaitlynn Carter, fosta soție a cântărețului Brody Jenner.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro