Madonna și-a mai anulat un spectacol, după ce a căzut din scaun, pe scenă. Mesajul transmis fanilor

Madonna și-a mai anulat un spectacol, după ce a căzut din scaun, pe scenă. Mesajul transmis fanilor © Profimedia

Madonna a mai anulat un concert din cadrul turneului Madame X, după o accidentare suferită pe scenă, în timpul unui alt spectacol. Reprezentanția era programată pentru data de 1 martie, la Paris. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, care le-a transmis fanilor un mesaj pe Instagram.

Madonna a făcut publică decizia ei cu doar câteva ore înainte de spectacolul care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă.

„Aici sunt, carne și sânge. Ce bine ar fi fost dacă genunchii nu se suceau și cartilagiile nu se upreau și nimic nu durea și lacrimi nu cădeau niciodată din ochii noștri. Dar, din păcate, asta se întâmplă,” a transmis Madonna, potrivit Metro.

Madonna, concert anulat din cauza unei accidentări

Tot pe Instagram, cântăreața, în vârstă de 61 de ani, le-a mai spus fanilor că trebuie să stea în pat pentru câteva zile, pentru a putea termina turneul „cu un zâmbet pe față și dintr-o bucată”.

Artista a confirmat și zvonurile care spuneau că a căzut din scaun, în timpul unui spectacol de acum câteva zile.

„Am căzut acum două nopți, pe scenă, atunci când cineva a tras un scaun de sub mine din greșeală și am căzut pe podea, pe noadă. Am dus spectacolul până la capăt, dar cu greu, pentru că nu îmi place să dezamăgesc”, a mai punctat Madonna.

Cântăreața, care se tot luptă cu accidentări la genunchi și șold timp de câteva luni bune, a izbucnit în lacrimi în urma incidentului cu scaunul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro