Meghan Markle şi Harry, înapoi în sânul familiei regale?! Când ar putea avea loc reuniunea

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle şi Harry, înapoi în sânul familiei regale?! Când ar putea avea loc reuniunea © arhivă

Veste bombă! Harry şi Meghan Markle s-ar putea întoarce în familia regală britanică în vederea îndeplinirii unei îndatoriri oficiale. 

Ducii de Sussex, înapoi la Casa Regală? Ei bine... Meghan Markle şi Harry ar putea reveni în sânul familiei britanice, dar doar pentru o îndatorire oficială, la două luni de la momentul în care regina le-a retras titlurile. 

Business Insider relatează că prinţul Harry şi Meghan Markle au primit chiar de la regina Elisabeta a II-a invitaţii la evenimentele organizate pe 10 martie, de Ziua Commonweath-ului. Până în acest moment, nu se ştie dacă cei doi au acceptat sau dacă au de gând să o facă. 

În cazul în care vor accepta, prinţul Harry şi soţia sa vor apărea în public alături de familia regală pentru prima dată de la retragerea oficială, la slujba de la Westminster Abbey’s. Acolo, vor fi regina, prinţul Charles, Camilla, prinţul William şi Kate, ducesa de Cambridge. 

Persoanele care vor participa la evenimentele de pe 10 martie vor fi anunţate mai aproape de această dată. De altfel, presa străină scrie că toată lumea se aşteaptă ca Meghan şi Harry să se afle pe listă. 

Din 2018 încoace, cei doi nu au ratat nicio zi a Commonwealth-ului. 

"Megxit-ul" a avut lo pe 18 ianuarie, după ce ducii de Sussex şi-au anunţat intenţiile. Regina Elisabeta a II-a le-a retras titlurile şi dreptul la fondurile publice. Din  acel moment, Meghan şi Harry nu au mai fost surprinşi de camere în compania familiei regale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro