O vedetă celebră a devenit mamă de fetiţă. Prima imagine de pe patul de spital

+4 click pentru
galerie

O vedetă celebră a devenit mamă de fetiţă. Prima imagine de pe patul de spital © Instagram

O vedetă celebră este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Frumoasa vedetă a fost chiar ea cea care a dat vestea, la puţin timp după ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei.

Vedeta a devenit mămică pentru prima dată la 31 de ani

Nicole Faveron, pentru că despre ea este vorba, a născut în urmă cu trei zile o fetiţă perfect sănătoasă, care a făcut-o să simtă fericirea absolută. Nicole Faveron este un model celebru şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. La puţin timp după ce a născut, aceasta a postat o fotografie de pe patul de spital, în timp ce îşi ţinea fetiţa în braţe, iar alături de ele se află soţul ei, care o sărută pe frunte.

Imaginea este extrem de emoţionantă, iar fanii au apreciat-o cu zeci de mii de like-uri. De asemenea, Nicole Faveron a postat şi o descriere emoţionantă primei fotografii alături de fiica sa.

"Bine ai venit pe lume, Kassandra. Mi se pare un vis să te am", a scris proaspăta mămică pe Instagram. La fel de fericiţi sunt şi fanii acesteia, care i-au transmis mesaje care mai de care mai frumoase.

"Felicitări, Nicole. Mult succes în această nouă etapă. Multe binecuvântări pentru familia ta, Felicitări! Un moment atât de frumos. Ce fotografie superbă, felicitări, Dumnezeu să o binecuvânteze pe prinţesa ta şi să o ferească de tot ce este rău. Felicitări, veţi fi nişte părinţi minunaţi", sunt câteva dintre mesajele primite de Nicole din partea prietenilor şi a fanilor.

Nicole Faveron a anunţat că este însărcinată în această vară, chiar în timpul vacanţei sale în Brazilia. Nicole Faveron şi soţul său au decis să aştepte câteva luni până când să dea vestea, pentru a se asigura că totul este în regulă. Şi pentru că lucrurile au mers cum nu se poate mai bine, ei bine, cei doi au decis să împărtăşească totul cu fanii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest