Madonna, probleme grave de sănătate. "Durerea pe care o simt este insuportabilă"

+3 click pentru
galerie

Madonna, probleme grave de sănătate. "Durerea pe care o simt este insuportabilă" © Instagram

Madonna, cunoscută ca regina muzicii pop, trece prin clipe groaznice. Celebra cântăreaţă a fost obligată să-şi anuleze concertele din cauza problemelor grave de sănătate.

Deşi pare că au tot ce vor, viaţa vedetelor de peste Ocean nu este numai lapte şi miere. Recent, Madonna, una dintre cele mai mari cântăreţe ale lumii, a anunţat că trebuie să-şi anuleze trei concerte din cadrul turneului său, denumit “Madame X”. Diva se confruntă cu nişte dureri incredibil de mari de când s-a accidentat la genunchi. 

Artista a mărturisit că a făcut anunţul de anulare a concertelor pe care urma să le susţină în Boston cu mare durere în suflet, deoarece nu vrea să-şi dezamăgească fanii, atât de devotaţi. De aceea, Madonna şi-a cerut iertare pentru absenţa ei la spectacolele mult aşteptate. 

“Am atât de multă plăcere să cânt pentru voi, în toate serile, încât este cu adevărat o pedeapsă pentru mine să anulez concertele. Dar durerea pe care o simt este insuportabilă. Trebuie să mă odihnesc şi să urmez sfatul medicului pentru a reveni la forma mea cea mai bună şi să pot continua turneul “Madame X”, le-a transmis Madonna fanilor pe reţelele de socializare.

Madonna a interzis folosirea telefoanelor în timpul concertelor

Deşi are 61 de ani, Madonna se menţine în cea mai bună formă. La toate concertele, vedeta ţine pasul cu dansatorii profesionişti şi e în stare să facă cele mai dificile coregrafii. Înainte de începerea turneului menţionat anterior, cântăreaţa i-a anunţat pe fanii săi că nu au voie să folosească telefoanele mobile în timpul concertelor.

Atât telefoanele, cât şi ceasurile inteligente sunt depuse în saci speciali, în care vor fi păstraţi până la sfârşitul spectacolului. Cine nu se supune acestei reguli este scos din sală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro