Tânăra care susține că a fost agresată de Neymar a ajuns în pragul disperării. "Am slăbit 10 kilograme"

Tânăra care susține că a fost agresată de Neymar a ajuns în pragul disperării. "Am slăbit 10 kilograme" © Instagram

Najila Trindade, tânăra care susține că a fost batjocorită de Neymar a dobândit notorietate la nivel internațional după scandalul în care este implicată.

Tânăra a ajuns la capătul puterilor și susține că toată această atenție din partea presei o afectează în mod negativ. Tânăra care ar fi fost agreată de jucătorul de fotbal Neymar spune că nu mai poate mânca și a slăbit 10 kilograme. Najila Trindade și-a povesti t drama, printre lacrimi, în cadrul unui interviu pentru Record TV.

"Nu, nu pot să mănânc. În ultima săptămâna am slăbit 10 kilograme. Nu pot să dorm decât dacă iau pastile. Nu știu ce e mai rău...să stau trează sau să dorm. Oamenii vor să-mi răscolească durerea și mai mult, mă urmăresc, pe mine și pe familia mea.

Nu mai pot să am grijă de fiul meu, nu mai pot să fac nimic din ce făceam înainte. Nu mai pot merge la sala, nu mai fot face nimic. Nu sunt de fier, au mers prea departe. Ce altceva ar putea să-mi mai facă? Am suferit destul. Vreau să fiu lăsată în pace.", a declarat Najila Trindade, conform presei internaționale. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro