O super actriţă de telenovele este însărcinată pentru a doua oară. Mai are puţin şi naşte, însă a dat vestea abia acum

+3 click pentru
galerie

O super actriţă de telenovele este însărcinată pentru a doua oară. Mai are puţin şi naşte, însă a dat vestea abia acum © Instagram

O super actriţă de telenovele este în culmea fericirii, după ce şi-a anunţat fanii că urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Ana Layevska, pentru că despre aceasta este vorba, este în culmea fericirii. Frumoasa actriţă este însărcinată din nou, iar în această primăvară urmează să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil al său. Chiar dacă mai are puţin şi naşte, Ana Layevska a decis să păstreze vestea cât mai mult secret.

Abia acum, Ana Layevska şi-a luat inima în dinţi şi a împărtăşit vestea cea mare cu fanii săi, postând şi primele imagini cu burtica.

Chiar dacă a fost activă pe reţelele sociale, Ana Layevska a avut grijă să pozeze în aşa fel încât să nu i se vadă burtica de gravidă, totul pentru a aştepta momentul potrivit ca să împărtăşească totul cu fanii. ''Este pe drum'', a scris Ana Layevska la fotografia care a anunţat sarcina.

Ana Layevska nu a anunţat încă şi sexul bebeluşului, astfel că fanii sunt în continuare cu sufletul la gură şi aşteaptă cu nerăbdare ca frumoasa actriţă să vorbească şi despre acest lucru. Şi, aşa cum era de aşteptat, imediat după ce a dat marea veste, fanii au sărit să o felicite.

Ana Layevska mai are o fetiţă, care s-a născut în urmă cu trei ani. Ana Layevska şi soţul său, Rodrigo Moreiro, s-au căsătorit în 2014. Acesta este de profesie arhitect, iar cei doi trăiesc o adevărată poveste de iubire.

Frumoasa blondină de origine ucraineană-mexicană a devenit cunoscută publicului din România graţie telenovelelor "Mama vitregă", "Cele două feţe ale Anei", sau "Impostoarea".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro