Ozzy Osbourne, internat de urgenţă într-o clinică din Elveţia! Artistul şi-a anulat toate concertele

+3 click pentru
galerie

Ozzy Osbourne, internat de urgenţă într-o clinică din Elveţia! Artistul şi-a anulat toate concertele © Instagram

Veşti proaste pentru cei care îl apreciază pe Ozzy Osbourne! Artistul a fost internat într-o clinică din Elveţia, starea lui de sănătate nefiind una tocmai bună. Rocker-ul şi-a anulat turneul!

Muzicianul Ozzy Osbourne trece prin clipe nu tocmai plăcute. Artistul a fost internat într-o clinică din Elveţia, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson şi tratat de pneumonie. De asemenea, a trecut prin două operaţii din cauza unei căzături, fiind nevoit să urmeze mai multe tratamente. 

Ozzy şi-a anulat toate concertele pe care le avea progamate pentru Statele Unite şi Canada, pentru a putea avea grijă de sănătatea lui. Muzicianul a avut mereu o relaţie bună cu fanii şi recent, printr-un comunicat, şi-a cerut scuze pentru faptul că nu-şi poate onora evenimentele şi concertele.

„Sunt foarte recunoscător că toată lumea a fost răbdătoare pentru că am avut un an de rahat. Din păcate, nu voi putea ajunge în Elveţia pentru tratament mai devreme de aprilie, iar tratamentul durează între şase şi opt săptămâni. Nu vreau să încep un turneu, apoi să anulez concerte în ultimul moment, nu este corect faţă de fani. Prefer să îşi recupereze banii acum şi când voi porni în turneul nord-american, cei care au cumpărat bilete pentru aceste concerte vor fi primii la rând”, a declarat Ozzy Ozbourne, la sfârşitul anului trecut. Lucrurile au evoluat, iar rocker-ul a ajuns la clinica din Elveţia mai devreme decât credea.

Puţini sunt cei care ştiu că, anul trecut, artistul în vârstă de 70 de ani şi-a mai anulat o parte din concerte, din cauza unei gripe puternice care l-a ţinut la pat, dar şi în 2018, când a avut o infecţie la mână. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro