Pamela Anderson s-a căsătorit în secret. Fosta Miss Playboy, a cincea oară în fața Altarului, cu un celebru producător

Pamela Anderson s-a căsătorit în secret. Fosta Miss Playboy, a cincea oară în fața Altarului, cu un celebru producător © Hepta

Pamela Anderson este considerată și devoratoarea de bărbați a Hollywoodului, fiind cunoscută pentru nenumăratele sale relații și căsnicii, multe dintre ele terminate cu scandal. 

Fosta Miss Playboy a ajuns, din nou, în fața Altarului, de această dată cu Jon Peters, un cunoscut producător de filme celebru. Ceremonia a avut loc în mare secret, în Malibu, în urmă cu o zi, scrie Hollywood Reporter. Aflată la 52 de an, Pamela Anderson a ajuns la a cincea căsătoriei, exact ca actualul ei soț. Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, este cunoscut pentru "Flashdance" şi "A Star Is Born", s-au întâlnit prima dată în urmă cu 30 de ani., iar acum s-au revăzut în ultimele luni şi au avut o relaţie foarte discretă, departe de ochii curioșilor.

Despărțire cu scântei de fostul iubit

Cât despre Pamela Anderson, blondina are nu mai puțin de cinci căsnicii la activ. Actrița a fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi fii, Kid ROck, Rick Salomon și a avut o relație de lungă durată și cu Adil Rami, un jucător de fotbal cunoscut. Pamela Anderson a declarat atunci când s-au despărțit că Adil Rami a fost violent și a încercat cu disperare să rupă orice fel de legătură cu el.

"Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău, fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui. A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el.", a spus atunci Pamela Anderson.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro