Plácido Domingo, infectat cu coronavirus. Primele declarații ale tenorului: „Am avut febră și tuse”

Plácido Domingo, infectat cu coronavirus. Primele declarații ale tenorului: „Am avut febră și tuse” © Facebook

Veste-șoc pentru întreaga lume! Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, celebrul tenor spanion Placido Domingo a anunțat că a fost testat pozitiv pentru virusul Covid-19. 

Placido Domingo, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Tenorul spaniol Placido Domingo, cunoscut în toată lumea, a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că este infectat cu noul coronavirus. Placido Domingo a cerut să fie testat pentru virusul Covid-19 după ce a avut febră și tuse. 

Primele declarații ale lui Placido Domingo

Starea tenorului este una bună și se află în izolare la domiciliu alături de familia sa. 

„Cred că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv la COVID 19, virusul Corona. Familia mea și cu mine suntem cu toții în izolare la domiciliu atât timp cât este considerat medical necesar. În prezent, suntem cu toții bine, însă eu am avut febră și tuse, motiv pentru care am decis să fiu testat, iar rezultatul a venit pozitiv”, a scris Placido Domingo pe Facebook.

Cu această ocazie, tenorul spaniol și-a rugat toți admiratorii să fie precauți și să urmeze recomandările autorităților.

Placido Domingo este de părere că „putem combate acest virus și opri actuala criză mondială, astfel încât să putem reveni curând la viața noastră. Vă rugăm să urmați indicațiile administrației publice locale pentru a fi în siguranță și pentru a vă proteja, nu numai pe voi înșivă, ci întreaga comunitate”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro