Presa din SUA: Melania Trump are un iubit, iar Donald Trump ştie! Ar fi semnat deja actele de divorţ

+3 click pentru
galerie

Presa din SUA: Melania Trump are un iubit, iar Donald Trump ştie! Ar fi semnat deja actele de divorţ © Twitter

Presa din SUA susţine că Melania Trump ar avea un iubit pe care preşedintele Statele Unite ale Americii îl cunoaşte. De fapt, acesta ar fi fost şi unul dintre motivele pentru care Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă, imediat după ce Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din 2016.

Publicaţia International Business Times relatează că Melania Trump ar avea un iubit pe care Donald Trump îl cunoaşte. Scriitoarea Monica Byrne a afirmat pe Twitter că ar fi vorba chiar despre Hank Siemers, şeful securităţii filialei Tiffany, situată în Trump Tower. 

Scriitoarea Monica Byrne nu este singura care susţine că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania Trump şi presupusul iubit, Hank Simers. Conform aceleaşi surse, Noel Casler, fost angajat al emisiunii "The Apprentice", a scris pe Twitter că "Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue".

Melania şi Donald Trump ar fi semnat deja actele de divorţ

Publica din SUA susţine că cei doi au au semnat deja actele de divorţ, iar procesul era pe cale să se finalizeze atunci când Trump a fost ales preşedintele.

Date fiind aceste circumstanţe, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro