Un iranian a alergat cu toporul către președintele Americii. Viața lui Donald Trump a fost pusă în pericol

Un iranian a alergat cu toporul către președintele Americii. Viața lui Donald Trump a fost pusă în pericol © arhiva

Viața lui Donald Trump a fost pusă în pericol după ce un iranian s-a dus cu toporul după acesta. Bărbatul a fost reținut.

Un iranian a fost reținut de către polițiști după ce a incercat să-l atace pe președintele Americii cu un topor. Bărbatul a fost prins chiar aproape de reședința lui Donald Trump. 

Se pare că acesta avea la el mai multe cuțite, dar și un topor, atunci când a fost reținut. 

Incidentul se petrece la doar câteva zile după ce protestatarii iranieni au pus recompensa de 80 de milioane de dolari pe capul președintelui american, după ce generalul irianian Qasem Soleimani a fost ucis la ordinele președintelui. 

Mai mult, poliția a fost imediat chemată să verifice mașina bărbatului care a încercat să-l atace pe președinte cu un topor. Aceștia au dorit să afle dacă acesta avea în mașina pe care o conducea o bombă, însă au raportat că nu există nici o astfel de armă. 

Donald Trump, avertisment pentru Iran, după ce s-a aflat cauza prăbuşirii avionului

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a avertizat regimul iranian că nu va mai putea comite „un alt masacru asupra manifestanților pașnici”. Trump a făcut această afirmaţie în contextul mişcării de contestare ce a avut loc la finele anului trecut în Iran. 

„Guvernul din Iran trebuie să permită grupurilor pentru apărarea drepturilor omului să monitorizeze și să transmită informații de la fața locului cu privire la protestele în desfășurare ale poporului iranian. Nu mai poate exista un alt masacru asupra manifestanților pașnici, și nici o întrerupere a internetului. Lumea se uită”, a scris Donald Trump pe Twitter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro