Prințul Charles a fost confirmat cu coronavirus

+2 click pentru
galerie

Prințul Charles a fost confirmat cu coronavirus © arhivă

Informație de ultimă oră! Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru virusul Covid-19.

Prințul Charles a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 25 martie. În vârstă de 71 de ani, acesta prezintă simptome ușoare, iar starea lui de sănătate este în continuare una bună.

Soția sa, ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată. În cazul ei, rezultatul a ieșit negativ pentru virusul Covid-19

Charles și Camilla s-au autoizolat în Scoția, a transmis purtătorul de cuvânt al Casei de Clarence, adăugând că „nu a fost posibil să aflăm de la cine a luat prințul virusul”, anunță BBC.

„Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, se mai arată în comunicatul Casei de Clarence.

Vizite amânate din cauza coronavirusului

Amintim că, la începutul lunii martie, Prinţul Charles şi-a amânat vizitele planificate în Bosnia, Cipru şi Iordania „din cauza evoluţiei situaţiei privind pandemia de coronavirus”.

Potrivit AFP, fiul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a a luat această decizie în urma unei recomandări din partea guvernului.

Prinţul Charles trebuia să ajungă în Bosnia pe 17 şi 18 martie Apoi, el și soția sa, Camilla, erau așteptați în Cipru, pentru o vizită, în perioada 18-21 martie. Până pe 25 martie, aceștiau aveau să ajungă și în Iordania.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro