Raportul poliţiştilor. Cum şi-a pus capăt zilelor fosta prezentatoare a emisiunii „Insula iubirii”

+3 click pentru
galerie

Raportul poliţiştilor. Cum şi-a pus capăt zilelor fosta prezentatoare a emisiunii „Insula iubirii” © Hepta

Noi detalii în cazul morţii celebrei Caroline Flack, fosta prezentatoare a emsiunii "Insula Iubirii". Poliţia a publicat un raport din care reiese modul în care vedeta şi-a pus capăt zilelor, în locuinţa din estul Londrei.

După ce legiştii au anunţat că nu mai e loc de alte ipoteze şi că fosta prezentatoare s-a sinucis, Poliţia londoneză a făcut public un raport. Pare-se că, potrivit acestui document, Caroline Flack s-a spânzurat.

Caroline Flack, fosta prezentatoare a emisiunii "Insula Iubirii" a fost găsită fără suflare duminică după-amiază, în apartamentul ei din estul Londrei. La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de salvare care însă, nu au mai putut face altceva decât să declare decesul, relatează presa internaţională.

Sora ei geamănă, Jody Flock, a fost cea care a identificat cadavrul. 

Vedeta suferea de depresie şi era acuzată de violenţă domestică. Caroline Flack urma să apară în faţa tribunalului, la proces, în cazul bătăii pe care i-ar fi dat-o iubitului ei, Lewis Barton.

Mama lui Caroline Flack a făcut publică o postare a vedetei care rămăsese nepostată. În câteva rânduri, fosta prezentatoare a emisiunii "Insula Iubirii" mărturisea că, în momentul în care a fost arestată, "toată lumea mea s-a prăbuşit".

Caroline Flack a insistat că nu a fost violentă, iar tot ce s-a întâmplat nu a fost decât un accident. Despre "căderea emoţională" pe care o avea, vedeta a spus că nu mai rezistă.

Vedeta şi-a făcut debutul în televiziune, în anul 2002, în serialul de comedie „Bo’ Selecta!”. Apoi, a prezentat mai multe show-uri, precum „The Xtra Factor” şi „Love Island”.

În 2019, când a fost acuzată de agresiune, s-a retras din echipa „Love Island”. Caroline Flack a  fost înlocuită de Laura Whitmore.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro