Răzbunarea Reginei! Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au primit lovitura de graţie!

+3 click pentru
galerie

Răzbunarea Reginei! Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au primit lovitura de graţie! © arhivă

După ce au anunţat că părăsesc casa regală, Harry şi Meghan Markle au fost grav pedepsiţi de regină! 

Regina Elisabeta a II-a le-a dat prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markel lovitura de graţie! După ce au părăsit casa regală şi s-au mutat în Canada, fostul cuplu regal a fost sever ''pedepsit''. Spunem asta pentru că, celor doi li s-a interzis să folosească cel mai puternic brand al Casei Regale.

După multe luni de discuţii, regina şi oficialii seniori au decis că Megahan şi Harry nu mai au dreptul să se folosească de termenul "regal" în modul lor de promovare. Din păcate pentru ducii de Sussex, această decizie nu le prieşte din mai multe motive.

Primul ar fi faptul că au cheltuit zeci de mii de lire sterline pentru site-ul lor Sussex Royal şi pentru contul de Instagram, iar celălalt este cu atât mai grav pentru că Sussex Royal este înregistrat ca marcă globală pentru o serie de activităţi, inclusiv îmbrăcăminte, papetărie, cărţi materiale educaţionale şi chiar organizaţii caritabile.

Însă asta nu este tot! Din păcate pentru cuplul regal problemele abia încep să apară. După ce au anunţat că renunţă la obligaţiile protocolare în cadrul familiei regale, regina şi oficialii seniori au anunţat că cei doi trebuie să returneze casei regale cele 2,4 milioane de lire sterline de care au beneficiat pentru a-şi renova reşedinta din Regatul Unit, conform Antena Stars.

Cu toate astea Prinţul Harry a mărturisit că retragerea reprezintă „un act de credinţă", subliniind că „nu exista o altă opţiune", dar că îşi doreşte încontinuare să lucreze pentru regină. De asemenea, a explicat că mutare lor în Canada nu a fost ''o fugă'', ci o dezicie dezbătută mult timp.

Harry a precizat că regina va avea mereu tot respectul lui şi că îi este îndatorat şi recunoscător, atât ei cât şi familiei regale, pentru sprijinul arătat în ultimele luni. Prinţul a subliniat că va continua să îşi dedice viaţa susţinerii unor cauze şi comunităţilor militare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro