Regina Elisabeta, gest de maxim respect față de mama lui Meghan Markle. Ce propunere a primit aceasta, din partea Majestății Sale

+3 click pentru
galerie

Meghan Markle și Regina Elisabeta © hepta.ro

De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a încălcat tot felul de reguli impuse de protocolul regal, dar, cu toate acestea, Ducesa de Sussex este mai hotărâtă ca niciodată să facă totul ca la carte, pentru a-i fi pe plac Prințului Harry, dar și Reginei Elisabeta. 

La rândul ei, Regina Elisabeta face tot posibilul ca Ducesa de Sussex să se simtă ca la ea acasă și să primească aprecierile tuturor. Pentru aceasta, Majestatea Sa a făcut un gest extrem de frumos față de Meghan Markle. Mai exact, Regina Elisabeta a început deja să trimită invitaţiile pentru festivităţile de Crăciun ce vor fi organizate la reşedinţa regală din Sandringham, aflată în comitatul Norfolk. Printre persoanele invitate se numără și mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, relatează presa internațională. 

Deşi părinţii lui Kate Midlleton au participat la ceremonia religioasă organizată în ziua de Crăciun în fiecare an la Sandringham, ei au fost găzduiţi întotdeauna într-o clădire din apropiere şi nu au petrecut niciodată noaptea în reşedinţa reginei. „Este un gest de respect al reginei faţă de Meghan Markle şi o recunoaştere a faptului că ea nu are nicio altă relaţie de familie în ţară”, a declarat o sursă pentru ziarul Daily Express.

Această invitație trebuie să o facă foarte mândră pe Doria Ragland și foarte fericită pe Meghan Markle. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro