Ce mai face celebra „Sansa Stark” din „Game of Thrones”, după ce s-a spus că se droghează. Fanii sunt uimiți de schimbarea ei!

+3 click pentru
galerie

Ce mai face celebra „Sansa Stark” din „Game of Thrones”, după ce s-a spus că se droghează. Fanii sunt uimiți de schimbarea ei! © Instagram.com

Actrița Sophie Turner din „Game of Thrones”, cea devenită celebră datorită rolului Sansa Stark se pare că și-a câștigat din nou simpatia în rândul publicului său. După ce s-a spus că se droghează și chiar au circulat filmulețe cu ea și poze în această ipostază, se pare că totul a luat o turnură pozitivă în viața actriței și lucrurile au revenit la normal. 

Sophie Turner și-a dezamăgit cumplit fanii în momentul în care pe internet au apărut filmulețe cu ea, făcute în mod accidental, în timp ce se droga. Au trecut câteva luni bune și se pare că celebra Sansa Stark din „Game of Thrones” este tot mai îndrăgostită de artistul Joe Jonas și cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că totul a revenit la normal în viața actriței, aceasta se concentrează acum doar pe apariții mondene, viață de artist și...cam atât!

Pe contul ei de Instagram, Sophie Turner le-a arătat fanilor că a făcut chiar și o mică schimbare la nivel fizic. 

Actrița și-a deschis părul mai mult și a ajuns la un blond platinat și se pare că și vestimentația este un pic diferită, căci Sophie Turner a ales să aibă apariții elegante, peste tot pe unde își face simțită prezența. 

A fost la un pas de sinucidere

Deși oamenii au impresia că viața de actor este una simplă și presărată cu bucurii, celebra Sophia Turner a ajuns chiar în pragul sinuciderii. Aceasta a mărturisit că motivele pentru care a ajuns să gândească așa au fost mesajele de ură și izolarea de prieteni au împins-o să se gândească la sinucidere, informează presa internațională. 

Pentru a depăși drama, Sophie a apelat la un specialist, care a ajutat-o cu un tratament ce a adus-o înapoi pe drumul cel bun. De asemenea, și logodnicul ei, Joe Jonas i-a fost tot timpul aproape. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro