Selena Gomez a revenit pe scenă, după doi ani de pauză. Apariție mega sexy, la „American Music Awards”. FOTO

+4 click pentru
galerie

Selena Gomez a revenit pe scenă, după doi ani de pauză. Apariție mega sexy, la „American Music Awards”. FOTO © Hepta

După doi ani de pauză, Selena Gomez s-a urcat din nou pe scenă, sub privirile tuturor celor care au fost prezenți la gala „American Music Awards” 2019. Vedeta, care a ridicat sala în picioare cu o performanță de senzație, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie extrem de sexy, care i-a pus în evidență bustul.

Selena Gomez s-a întors pe scena de la celebrele AMAs, pentru prima oară în doi ani. Ultima ei reprezentație a fost în 2017, iar de atunci, artista nu a mai cântat live, la TV.

Selena Gomez s-a întors pe scenă

Selena Gomez a strălucit pe covorul roșu, acolo unde a venit îmbrăcată într-o rochie mini, fără mâneci, mulată și colorată într-o nuanță de galben neon. După ce a captat atenția tuturor fotografilor, a venit momentul să facă și ce iubește mai mult: să cânte.

A urcat pe scenă, acolo unde și-a deschis reprezentația cu balada „Lose You To Love Me”, despre care mulți au crezut că îi este dedicată fostului ei iubit, Justin Bieber.

Nemulțumiri după concertul Selenei Gomez

Au existat și critici, din partea unor oameni care au susținut că Selena nu era pregătită să se întoarcă pe scenă și care au spus că reprezentația ei a fost lentă și plictisitoare. Fanii loiali ai Selenei, bineînțeles, au sărit în apărarea artistei, explicând că emoțiile și greșelile pot fi ușor explicate.

Selena Gomez s-a luptat cu probleme serioase de sănătate, artista fiind diagnosticată cu boala lupus. A luat o pauză de la reprezentații, special pentru a se putea concentra pe vindecare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro