Shannen Doherty, acuzată că se folosește de cancerul terminal pentru a se îmbogăți. A fost depusă o plângere

Shannen Doherty, acuzată că se folosește de cancerul terminal pentru a se îmbogăți. A fost depusă o plângere © Hepta

Shannen Doherty, care a dezvăluit recent că are cancer de gradul patru, este acuzată că se folosește de boala cumplită pentru a stârni simpatia oamenilor și pentru a faci mai mulți bani. Acuzația șocantă aparține unei firme de asigurări, care pretinde că actrița are nevoie de finanțe pentru a-și repara casa, arsă în incendiile californiene din 2018.

Firma americană State Farm, o companie de asigurări, susține că Shannen Doherty (48 de ani) se folosește de cancerul ei ca un pretext pentru a strânge trei milioane de dolari, sumă necesară reparării casei sale din Los Angeles, arsă în anul 2018.

A fost făcută o plângere pe numele actriței

Potrivit presei americane, avocații companiei au depus, pe 5 februarie, o plângere împotriva lui Doherty, în care se suține că actrița vrea să își repare casa „pe cheltuiala firmei de asigurări”.

„Actrița pretinde pe nedrept că este îndreptățită din cauză că are cancer și suferă de o boală pulmonară obstructivă cronică să își repare întreaga casă pe cheltuiala firmei de asigurări, în condițiile în care reparația costă 2,7 milioane de dolari”, se arată în documentul depus de firmă.

În martie 2019, Shannen Doherty a intentat un proces împotriva State Farm, pe motiv că firma refuză să îi repare casa pierdută în incendiile din California. Acum, reprezentanții companiei susțin că boala este doar un pretext prin care Doherty și-ar dori să obțină câștig de cauză.

Vă reamintim că, pe 4 februarie, Shannen Doherty a anunțat la o emisiune TV că are cancer de gradul patru, actrița luptându-se ani în șir cu boala necruțătoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro