Șoc la Hollywood! Un celebru actor s-a sinucis, după ce și-a împușcat soția. Fusese recent eliberat din închisoare

+2 click pentru
galerie

Șoc la Hollywood! Un celebru actor s-a sinucis, după ce și-a împușcat soția. Fusese recent eliberat din închisoare © Graves County Jail

O crimă înfiorătoare a avut loc în SUA, acolo unde un celebru actor de Hollywood și-a împușcat fosta soție și și-a pus capăt zilelor. Fetița de patru ani a cuplului era acasă în momentul producerii tragediei.

Hagen Mills, actor de la Hollywood, a murit în urma unei încercări de a face o crimă-sinucidere. Bărbatul și-a împușcat fosta soție, care a fost doar rănită, după care a întors arma împotriva sa, conform Daily Mail.

În vârstă de 29 de ani, actorul, renumit pentru rolul din seria „Baskets”, a încercat să-și ucidă fosta parteneră de viață, în locuința ei din Mayfield, marți seară. Erica Price a fost împușcată în braț și piept, dar a reușit să supraviețuiască și să cheme Poliția.

Fetița cuplului a asistat la incident

Atât fiica de patru ani a cuplului, cât și mama Ericăi, se aflau în casă când s-a produs incidentul șocant.

Anchetatorii au aflat că Mills le-a ținut ostatice pe cele două, iar în momentul când fosta soție a intrat pe ușă, actorul a împușcat-o de mai multe ori. Ambulanța a dus-o la spital, în stare stabilă.

Pe 30 martie 2020, Mills a fost arestat și acuzat de viol și sodomie, dar și de răpire și de posesie de metamfetamină. A fost eliberat din închisoare luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro