Vedetă cunoscută de o lume întreagă, violată de propriul tată, în copilărie! Își amintește cu groază de clipele de coșmar!

+2 click pentru
galerie

Vedetă cunoscută de o lume întreagă, violată de propriul tată, în copilărie! Își amintește cu groază de clipele de coșmar! © Instagram

Stephanie Hayden, cunoscută pentru participarea în show-ul „Sons of Guns” a trecut prin experiențe traumatizante. La numai 12 ani, vedeta a fost violată de propriul tată și supusă unor chinuri greu de imaginat. 

Stephanie Hayden, una dintre cele mai cunoscute vedete a trecut printr-o traumă greu de descris. La numai 12 ani, vedeta a fost violată de propriul tată!

Will Hayden a fost arestat pentru că şi-a abuzat fiica de doar 12 ani. Iniţial, Stephanie Hayden le-a spus anchetatorilor că tatăl său nu a abuzat-o niciodată pentru ca ulterior să-şi schimbe declaraţia. Încă nu se cunosc motivele din spatele acestei schimbări de atitudine.

Cert este că soţul brunetei a fost dezgustat să afle ce i s-a întâmplat soţiei. Kris a postat pe contul de socializare un mesaj adresat lui Will Hayden. "Ţi-ai bătut joc de nevasta mea când era tânără. Îţi aminteşti ce i-ai făcut?". Postarea a fost ştearsă ulterior, conform tmz.com.

Stephanie Hayden şi tatăl său au devenit cunoscuţi după ce au participat împreună la reality show-ul "Sons of gun", difuzat pe Discovery Chanel, între 2011 şi 2013.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro