A devenit mamă și s-a schimbat mult. Cum arată în prezent celebra Mia din telenovela ''Rebelde'' / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

A devenit mamă și s-a schimbat mult. Cum arată în prezent celebra Mia din telenovela ''Rebelde'' / GALERIE FOTO © Facebook

O mai ții minte pe celebra Mia din telenovela Rebelde? Anii au trecut, timpul și-a pus amprenta pe chipul ei, dar chiar și așa, Anahi a rămas aceeași femeie frumoasă, care le-a umplut sufletele de bucurie fanilor cu rolul interpretat într-una dintre cele mai iubite telenovele din istorie.

Anahi s-a transformat din adolecenta rebelă într-o mamă desăvârșită

Chiar dacă a mai jucat și în alte telenovele, trebuie să recunoaștem că rolul Miei din Rebelde este rolul vieții ei. Acolo, Anahi interpreta personajul Mia, o adolescentă rebelă crescută doar de tatăl ei. Aceasta se îndrăgostește de Miguel, un coleg de clasă care, inițial, nu vrea decât să se răzbune pe tatăl acesteia. În cele din urmă cei doi se îndrăgostesc, iar serialul se încheie, firește, cu toată lumea bine și fericită.

De asemenea, la vremea respectivă s-a tot speculat că Anahi și colegul ei din telenovelă, Alfonso Herrera ar forma un cuplu. Cei doi nu au confirmat niciodată presupusa relație. 

Ceea ce, însă, Anahi a recunoscut este relația pe care o are cu Manuel Velasco Coello, bărbatul care a făcut-o mamă. Anul 2017 a fost cel mai frumos din viața frumoasei actrițe, care a devenit mămica pentru prima dată, după ce a adus pe lume o minunăție de copil.

Maternitatea a schimbat-o pe Anahi, a făcut-o să fie mai sigură pe ea, mai hotărâtă și mai responsabilă. Anii care au trecut și-au lăsat și ei amprenta, făcând-o pe Anahi să fie o femeie în adevăratul sens al cuvântului. De la adolecenta rebelă, Anahi s-a transformat într-o soție și o mamă desăvârșită, rol ce o împlinește cel mai bine. Dar, chiar dacă timpul nu a stat în loc, Anahi a rămas la fel de frumoasă și cu o siluetă de invidiat. Dar mai multe imagini cu Anahi puteți să urmăriți în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro