Un actor celebru a devenit tată la vârsta de 44 de ani. Prima imagine cu bebeluşul

+3 click pentru
galerie

Un actor celebru a devenit tată la vârsta de 44 de ani. Prima imagine cu bebeluşul © Instagram

Bucurie fără margini în viaţa unui actor celebru. Acesta a devenit tată la vârsta de 44 de ani, iar frumoasa veste a fost dată chiar de el, pe reţelele sociale.

Johnny Galecki, pentru că despre acesta este vorba, şi iubita lui, Alaina Meyer, au devenit părinţi în urmă cu câteva zile, iar bucuria este una fără egal.

Johnny Galecki şi partenera sa şi-au dorit enorm să devină părinţi, iar visul li s-a îndeplinit. În plus, ei au ales încă de la început să dea marea veste fanilor, fără nicio teamă. Dacă unele vedete aleg să dezvăluie destul de târziu că vor deveni părinţi, ei bine, nu acesta a fost şi cazul lui Johnny Galecki.

Actorul şi iubita lui, fotomodelul Alaina Meyer, au dezvăluit încă de la începutul sarcinii că familia li se va mări. În plus, au împărtăşit fanilor încă din luna mai şi sexul copilului.

„Sunt extrem de fericiți să anunțăm că, la sfârșitul acestui an, vom deveni părinți. Toți cei care ați votat pentru băiețel ați avut dreptate!”, sunt mesajele transmise de cei doi, în urmă cu câteva luni.

Astfel, cel doi au devenit părinţi de băieţel. Johnny Galecki a postat şi prima fotografie cu fiul său. Acesta i-a arătat, momentan, doar mânuţele, urmând, cel mai probabil, ca în viitor să-i arate şi faţa micuţului.

"Cu inimile pline de împlinire şi recunoştinţă îi urăm bun venit în această lume incredibilă fiului nostru. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru", este mesajul transmis de Johnny Galecki, la puţin timp după ce iubita lui l-a făcut tată.

De asemenea, reacţiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceştia i-au felicitat pe proaspeţii părinţi, dorindu-le o viaţă cât mai frumoasă alături de băieţelul lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro