După Ioana Grama, o altă bloggeriţă celebră a devenit mămică! Primele imagini cu bebeluşul

+4 click pentru
galerie

După Ioana Grama, o altă bloggeriţă celebră a devenit mămică! Primele imagini cu bebeluşul © Instagram

După Ioana Grama, o altă bloggeriţă a devenit mamă pentru prima dată. Tânăra este în culmea fericirii şi a dat vestea fanilor plină de mândrie.

Ioana Grama a născut în urmă cu o lună, iar la câteva zile distanţă o altă bloggeriţă de la noi a devenit mămică. Katy Black, pentru că despre aceasta este vorba, a adus pe lume un copil perfect sănătos.

Katy Black, bloggeriţa din Republica Moldova, şi-a ţinut la curent urmăritorii cu tot ceea ce i s-a întâmplat pe timpul sarcinii, iar vestea că a devenit mămică a dat-o plină de bucurie şi entuziasm.

Katy Black a născut natural şi a adus pe lume un băieţel. Totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar proaspăta mămică a fost externată destul de repede alături de fiul ei. După ce au ajuns acasă, Katy Black alături de fiul şi de soţul ei au mers în parc pentru a face o primă plimbare în trei, iar cu această ocazie, Katy Black le-a dat şi marea veste fanilor săi.

În plus, Katy Black a oferit mai multe detalii despre cum au decurs cele nouă luni, Katy Black oprecizând că totul a fost mai uşor decât se aştepta. Ba chiar aceasta a glumit şi a precizat pe Instagram că dacă ar şti că toate sarcinle sunt atât de uşoare ar mai face zece copii.

"Iată și a venit noul membru în familia Cebotari🤱🏼 Prea multe emoții ca să pot să scriu totul într-o postare. Mulțumesc tuturor pentru felicitările și urările voastre. Eu sunt mamă", este mesajul transmis de simpatica bloggeriţă după ce a născut. 

Katy Black a povestit urmăritoarelor sale care urmează să devină mămici că a fost foarte activă pe toată perioada sarcinii, s-a plimbat, a călătorit şi a făcut sport. În plus, aceasta a adăugat 20 de kilograme, însă uşor-uşor acestea au început să scadă. Cea mai grea perioadă a fost, însă, cea din ultimele săptămâni, atunci când simţea că nu mai are răbdare până să-şi cunoască bebeluşul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro