Vedetele internaționale au strălucit pe covorul roșu la premiile Grammy! Ce ţinută a ales marea câştigătoare / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vedetele internaționale au strălucit pe covorul roșu la premiile Grammy! Ce ţinută a ales marea câştigătoare / VIDEO © Hepta

Vedetele internaţionale au strălucit pe covorul roşu al premiilor Grammy. Ţinute care mai de care mai extravagante pentru marii câştigători ai galei!

Premiile Grammy au fost un prilej ca vedetele să dea frâu liber imaginaţiei şi să îmbrace ţinute de care mai extravagante.

Şi dacă vorbim de extravaganţă, nu putem să nu o includem pe Billie Eilish, care a purtat o ţinută în stilul caracteristic, nonconformistă, în nuanţe de verde aprins. A câştigat 5 premii importante, printre care şi Albumul Anului.

Billie Eilish este cea mai tânără artistă din istoria premiilor Grammy care a câştigat acest premiu, pentru albumul "When we all fall asleep where do we go". Artista şi-a făcut debutul muzical la 14 ani şi a ajuns pe culmile cele mai înalte ale succesului într-un timp scurt, fiind extrem de apreciată pentru talentul său uriaş şi stilul atipic. 

Nici Ariana Grande nu s-a lăsat mai prejos! Artista a strălucit într-o rochie tip prinţesă, în stilul Cenuşăresei, de culoare gri. La rochia fastuoasă a asortat o pereche de mănuşi argintii, iar părul a fost coafat într-o coadă, cu care, de altfel, ne-a obişnuit la multe apariţii. Artista a fost nominalizată la 5 premii, iar prestaţia sa pe scena premiilor Grammy a fost de senzaţie. 

Premiul pentru Cea mai bună interpretare pop a fost câştigat de Lizo, care a plecat acasă cu două premii, cel de-al doilea fiind pentru Cea mai bună interpretare R&B. Când a urcat pe scenă i-a dedicat cântecul interpretat lui Kobe Bryant, care şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil de elicopter, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro