Veste mare în showbiz! O actriță celebră a devenit mamă pentru prima dată, la 37 de ani

+3 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz! O actriță celebră a devenit mamă pentru prima dată, la 37 de ani © Instagram

Bucurie fără margini pentru o îndrăgită actriță de telenovele. Aceasta a devenit mămică pentru prima dată, iar frumoasa veste a fost dată chiar de ea, pe rețelele sociale, alături de o primă imagine cu mânuța bebelușului.

Claudia Alvarez, pentru că despre ea este vorba, și-a văzut visul cu ochii chiar în a doua zi de Crăciun, atunci când bebelușul ei a decis să vină pe lume. Totul a decurs excelent, astfel că la puțin timp după naștere, Claudia Alvarez a decis să împărtășească totul cu fanii săi.

Actrița, care este foarte cunoscută publicului din România din telenovelele în care a apărut și care au fost difuzate la noi, nu-și mai încape în piele de fericire. Claudia Alvarez a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a fost primită în familie cu brațele deschise. În plus, părinții au pregătit un nume deosebit pentru fetița lor, micuța primind numele Kira. Bucurie este cu atât mai mare pentru frumoasa actriță, cu cât Claudia Alvarez a devenit pentru prima dată mămică la vârsta de 37 de ani.

''Sunt mamă. În dimineața zilei de 26 decembrie s-a născut viața noastră. Nu există cuvinte care să explice ceea ce simt când te țin în brațele mele. Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, iubitule, pentru că ești viața mea întreagă. S-a născut fetița noastră și odată cu ea s-au născut noi visuri pentru noi. Kira va avea posibilitatea să crească alături de cei mai buni frați mai mari pe care viața i-a putut da. Familia mea, te iubesc'', este mesajul transmis de proaspăta mămică pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro