VIDEO / Interzis cardiacilor! Regina twerk-ului, filmare incendiară! În cel mai minuscul costum de baie, Megan Thee Stallion a jucat pe degete imaginația bărbaților 

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Interzis cardiacilor! Regina twerk-ului, filmare incendiară! Megan Thee Stallion a crescut temperatura în termometre © Instagram

Copii, mâinile la ochi, căci regina twerk-ului intră în acțiune! Într-un costum de baie minuscul, Megan Thee Stallion a crescut temperatura în termometre, reușind să facă senzație cu formele ei! 

Megan Thee Stallion rupe inimile tuturor bărbaților, deși are doar 25 de ani. Intitulată și regina twerk-ului, cântăreața de muzică rap face furori pe rețelele de socializare cu posteriorul ei, reușind să crească imediat temperatura în termometre peste limitele normale. Și dacă vă spunem că așa a făcut și acum, oare ne credeți?

Special pentru cei 28,7 de milioane de fani și în cel mai minuscul costum de baie, Megan s-a filmat la piscină, alături de mai mulți prieteni, însă, nu oricum, ci într-o ipostază demnă de filmele pentru adulți. Cu o sticlă de băutură în mână, regina twerk-ului a atras toate privirele după dansul pe care l-a făcut. Unde mai puneți că, deși filmarea nu durează mai mult de 15 secunde, a devenit virală imediat?

A colaborat cu Beyonce

Pe lângă formele perfecte și titlul pe care îl poartă, pe plan profesional, Megan se bucură de un succes inedit, piesa ei în colaborare cu Beyonce fiind vândută în peste 1 milion de unități în Statele Unite ale Americii. 

În plus, focoasa mulatră a fost surprinsă de faptul că diva a acceptat să colaboreze cu ea, considerând-o una dintre cele mai bune voci din toate timpurile. 

„Chiar nu-mi vine să cred, pentru că la Houston, Beyoncé este doar The Queen. Asta e tot ce știi. Nu există nicio dezbatere, nu există altceva de spus - cine e mai bun decât Beyoncé?", a declarat Megan Stallion, pentru gazda Apple Music Ebro Darden. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro