VIDEO / Justin Bieber, devastat după ce a aflat că Selena Gomez e internată la psihiatrie

+3 click pentru
galerie

Justin Bieber si Selena Gomez © captura video

Vestea că Selena Gomez a fost internată într-un spital de psihiatrie a luat pe toată lumea prin surpindere. Cel mai șocat a fostul ei iubit, Justin Bieber care este pur și simplu răvășit după ce a auzit că marea lui dragoste trece prin momente neplăcute.

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat şi iar şi-au spus adio. Mulţi au crezut că sunt făcuţi unul pentru celălalt, însă într-un final cântăreţul a cerut-o de nevastă pe Hailey Baldwin. Cu toate acestea, Justin Bieber a fost surprins de paparazzi în timp ce ieșea de la slujba dintr-o biserică din Beverly Hills. Cântărețul părea total distrat, trist, dar și cu ochii încercănați, fiind ajutat să meargă de mai mulți membri din staff-ul său. 

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au cuplat în 2010 şi timp de trei ani au fost de nedespărţit. Şi-au spus adio în 2013, însă patru ani mai târziu s-au împăcat iar, dar s-au despărțit la fel de rapid.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

A.C. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro