VIDEO / N-ai mască de protecție !? Nu-i problemă! Un celebru model a intrat într-un magazin și-a găsit imediat soluția. S-a folosit de propria pereche de bikinii

VIDEO / N-ai mască de protecție !? Nu-i problemă! Un celebru model a intrat într-un magazin și-a găsit imediat soluția. S-a folosit de propria pereche de bikinii © instagram

Pandemia de coronavirus a venit cu o serie strică de reguli, iar printre acestea se numără și purtarea măștii de protecție, însă ce se întâmplă dacă nu ai? Ei bine, iată ce a făcut un celebru model la intrarea în magazin! 

Nu mai e de glumit cu masca de protecție, pentru că dacă nu o ai riști să plătești amenzi uriașe, dar și să nu poți intra în incinta în care dorești să-ți faci treaba. 

Acealași lucru s-a întâmplat și pentru Francia James, un celebru model, o tânără extrem de sexy și de provocatoare, dar care a lăsat demult inhibițiile. 

Ajunsă într-un magazin, tânăra nu a avut o mască de protecție la ea, însă a găsit imediat o soluție pentru acest lucru. Fără să-i fie jenă de ceva, modelul sexy și-a dat bikinii jos de pe ea și i-a pus la gură pe post de mască. 

Chiar dacă vânzătorul i-a recomandat să cumpere una dintre măștile care erau puse spre vânzare, tânăra a refuzat politicos și s-a folosit de soluția sa. 

Momentul nu avea cum să nu fie filmat, așa ca în scurt timp a fost urcat pe contul său de Instagram, iar în doar 24 de ore a strâns peste 1 milion de vizualizări, devenind astfel viral pe internet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What are your thoughts on this?😜😷

A post shared by Francia James (@francety) on


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro