Şi-a dat foc la valiză! Alina Vidican şi-a „semnat” SINGURĂ divorţul de Cristi Borcea

Triunghiul amoros format din Cristi Borcea, Alina Vidican şi Valentina Pelinel a ţinut prima pagină a ziarelor în ultima perioadă, iar zvorile care apar în jurul lor nu se mai termină, mai ales de când divorţul dintre Cristi şi Alina Borcea pare a fi unul inevitabil.

De când a fost transferat de la penitenciarul Poarta Albă, la Penitenciarul Jilava, necazurile par să se ţină lanţ de fostul şef de la Dinamo, care s-a trezit în mijlocul unui scandal mediatic de toată frumuseţea, după ce Valentina Pelinel a spus public faptul că aşteaptă un copil.


Aflat în imposibilitatea de a face vreo declaraţie, Cristi Borcea a fost singurul care nu a putut să îşi spună punctul de vedere cu privire la toate lucrurile care se întâmplă în jurul, dar mai ales în viaţa lui.


Chiar dacă posibilitatea unui divorţ între Cristi Borcea şi Alina Vidican a apărut imediat după ce s-a aflat că Valentina Pelinel va fi mamă, certitudinea a sosit mult mai târziu, după ce soţia fostului acţionar al câinilor roşii a vorbit despre situaţia lor, în cadrul emisiunilor TV. „Cristi nu avea niciun gând să divorţeze de Alina, chiar dacă Valentina a rămas însăcinată. Când a aflat, Valentina nu îşi mai găsea liniştea, apoi a ieşit Alina cu declaraţiile în presă şi el a luat decizia! Dacă Alina nu spunea nimic despre situaţia asta, Cristi rămânea însurat cu ea”, a declarat o sursă din anturajul Valentinei.

Citeşte şi:

VIDEO / A dezvăluit motivul din cauza căruia Alina a fost lăsată să aştepte să intre la Borcea! De ce a chemat-o fostul acţionar la el

Uite burta, nu e burta! Cea mai recentă imagine cu gravida Valentina Pelinel a creat controverse

Sarcina Valentinei Pelinel, în pericol? La ce riscuri se supune vedeta, atunci când zboară cu avionul


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro