Sarcina Valentinei Pelinel, în pericol? La ce riscuri se supune vedeta, atunci când zboară cu avionul

Valentina Pelinel este fericită că nu întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte sarcina şi va pleca în curând spre New York. Cu toate acestea, doctorii îi recomandă să fie prudentă pentru a evita complicaţiile ce pot apărea în timpul zborului.

Valentina Pelinel se pregăteşte să plece în America. Vedeta trebuie să vorbească cu partenera sa de afaceri despre ultimele colecţii de bijuterii la care este şi designer, şi imagine. Valentina ia în considerare faptul că ar putea naşte la New York, dar medicii îi recomandă să fie foarte atentă mai ales dacă zboară des cu avionul.

„Vorbind, în general, despre o persoană însărcinată, e bine de ştiut că, din cea de-a 32-a săptămână de sarcină, unele companii aeriene interzic zborul cu avionul. O gravidă care merge cu avionul trebuie să ţină cont de câteva lucruri: durata călătoriei - care este, până la urmă, un efort -, radiaţiile la care se expune - cu cât vârsta sarcinii este mai mică, cu atât sunt mai mari inconvenientele, deshidratarea (atmosfera din aeronavă este uscată) accentuată pe durata unui zbor. Mai există şi riscul apariţiei tromboflebitei din cauza poziţiei, a imobilizării prelungite şi a duratei zborului, aşa că e recomandată mişcarea în avion. Trebuie avut grijă şi la prinderea centurii de siguranţă, care nu trebuie să deranjeze. Orice gravidă trebuie să aibă un regim echilibrat, să nu facă efort în mod special, iar dacă are 35 de ani intră în categoria celor care trebuie urmărite în mod special”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru pentru ring.ro.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

A.B.

Foto: Facebook

PUBLICITATE

Citește și:

Toată lumea ştia că Borcea a fost transferat la spitalul de la Jilava, dar e departe de adevăr! Unde este de fapt soţul Alinei Vidican

Primele declarații ale Mihaelei Borcea! Ce a spus prima soție a lui Cristi Borcea când l-a vizitat la vorbitor

VIDEO / Prietena cea mai bună a Valentinei Pelinel face lumină: "Ştie că există riscul să rămână o mamă singură!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro