VIDEO / Şi-au creştinat fiica cu frica-n sân! Florin Salam şi Roxana Dobre au trecut prin emoţii crâncene în biserică: "Nu a putut fi botezată aşa cum ar fi trebuit"

captura Antena 1

Florin Salam şi Roxana Dobre şi-au creştinat, luni, fiica, pe Jaquelin Maria. Frumoasa brunetă a mărturisit că au avut emoţii imense şi că fetiţa nu a putut fi botezată "cum trebuie".

Florin Salam şi Roxana Dobre au avut parte de una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor. Manelistul şi frumoasa lui iubită şi-au creştinat, luni, fetiţa, pe Jaquelin Maria.

Roxana Dobre a mărturisit că micuţa a fost răcită şi că din cauza aceasta nu a putut fi urmat întocmai ritualul botezului.

"A cam răcit un picuţ şi am vrut s-o protejăm. De-asta nici nu a putut fi botezată aşa cum ar fi trebuit, s-o dezbrăcăm şi s-o băgăm în apă. Da, da, a dormit după botez. De fapt, cred că a dormit, pentru că eu nu prea am apucat să stau lângă ea. Dar e mama lângă ea şi ştiu că e bine, că e pe mâini bune", a declarat Roxana Dobre la "Acces direct", de la Antena 1.

Manelistul și Roxana s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citeşte şi:

VIDEO / Numele fiicei lui Florin Salam are o poveste! De ce a fost botezată micuţa Jaquelin Maria

VIDEO / Primele declaraţii ale lui Florin Salam şi ale Roxanei Dobre, din ziua botezului fiicei lor: "E viaţa mea, iubirea mea. Maria e regina mea"

VIDEO / Imagini din casa lui Florin Salam! Cum arată palatul în care trăieşte manelistul cu familia lui

Roxana Dobre, ultimele aranjamente înainte de petrecere! Vezi ce face bruneta în aceste momente

Misterul a fost spulberat! Vezi cine sunt nașii fetiței lui Florin Salam

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro