Simona de la "Mireasă pentru fiul meu", în depresie! Mesajul tulburător pe care l-a postat: "Vreau să uit momentele în care am fost rănită şi neajutorată!"

Simona, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a postat un mesaj oe blogul ei, din care se vede că suferă.

Simona a intrat în depresie şi nu se poate gândi decât la lucrurile negative care i s-au întâmplat. Fosta concurentă a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe fani.

"Azi vreau să uit de mine. Da, vreau să uit. Să mă uit undeva, în lume. Să nu mai știu cine sunt, să nu mă mai trezească în fiecare dimineață sunetul enervant al alarmei muzicale și să nu mai urmez nicio regulă; să simt în fiecare zi acea libertate deplină care îmi lipsește cu desăvârșire și pe care aici nu o simți decât rareori. Vreau să-mi cânte din nou sufletul. Să uit ce așteaptă alții de la mine și să hoinăresc pe aleile vieții mele fără să explic nimănui de ce râd sau de ce plâng. Să epuizez toate întrebările existențiale și să încep să găsesc răspunsuri. Și-apoi să le uit. Da, să le uit și pe alea. Să uit toate acele momente în care m-am simțit nedreptățită, neapreciată, uitată. Și pe cele în care am fost rănită. Și neajutorată. Să uit de prea plin și de prea pustiu. Să stau întinsă pe spate ca să văd mai bine cerul. Pare că uneori, privind doar înainte, uităm că sus e cerul, că de acolo vine lumina, căldura, viața. Că undeva, acolo sus, se află toate răspunsurile și toate soluțiile. Și toată iubirea. Și libertatea. Și speranța. Azi vreau să uit de mine. Nu din lașitate, ci din dorința de a mă regăsi pe mine însumi mai bună, mai înțelegătoare, mai curajoasă. Vreau sa uit de tot, va fi bine! Mai e puţin", a scris Simona pe blogul ei.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

PUBLICITATE

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Se căsătoresc! Un personaj controversat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” a cerut mâna iubitei la două săptămâni după ce a cunoscut-o

Apariţie senzaţională a unei foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"! Bruneta şi-a etalat decolteul şi picioarele la soare!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro