Simona Gherghe a făcut un gest emoţionant pentru bunica ei în direct, la TV! Bătrânei sigur i-au dat lacrimile de emoţie

captura Antena 1

Simona Gherghe a făcut un gest extrem de emoţionant pentru bunica ei, vineri, în direct, în cadrul emisiunii "Acces direct". Cu siguranţă când a văzut asta, bătrânei i-au dat lacrimile de emoţie.

Simona Gherghe i-a urat "La mulţi ani" bunicii ei, care a împlinit, vineri, vârsta de 91 de ani. Prezentatoarea "Acces direct" a spus că şi-a ales cerceii de azi special cu gândul la bunica ei, care o ceartă mereu dacă nu poartă cercei.

"Port aceşti cercei special pentru bunica mea, care mă ceartă mereu dacă nu port cercei la emisiune", a spus Simona Gherghe la "Acces direct", de la Antena 1.

(foto: facebook)

Simona Gherghe poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la "Acces Direct, emisiune difuzată de Antena 1.

Citeşte şi:

FOTO / Ea e bunica Simonei Gherghe: Are 91 de ani şi se uită zilnic la "Acces direct"! "Mă ceartă de fiecare dată când..."

INTERVIU EXCLUSIV Simona Gherghe vorbeşte despre iubitul ei şi viitorul copil! "Vreau ca fetiţa mea să moştenească frumuseţea şi inteligenţa de la mine!"

Simona Gherghe și-a câștigat primii bani la 14 ani. Dacă te-așteptai să spună că din televiziune, te înșeli

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro