Simona Pătruleasa, în LACRIMI! Prezentatoarea nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile

Simona Pătruleasă a fost prezentă la un eveniment, alături de fiica sa, Ingrid. Ştirista a ieşit la un film, care a impresionat-o până la lacrimi.

Astăzi, va debuta un nou serial, iar cu această ocazie, vedetele postului Kanal D au putut viziona, în premieră, primul episod. Simona Pătruleasa a fost cuprinsă de emoţii în timpul acţiunii filmului, aşa că a izbucnit în lacrmi.

“Am văzut primul episod la avanpremiera serialului şi chiar am fost impresionată până la lacrimi. Nu ai cum să nu fii atins, să nu înţelegi drama personajelor. Subiectele sunt foarte puternice - conflictul dintre părinţi şi copiii ajunşi la vârsta adolescenţei, drama unor părinţi care află că, de fapt, cei pe care i-au crescut nu sunt copiii lor biologici... Ingrid a fost cu mine la vizionare şi, surprinzător, a stat cuminte pe tot parcursul primului episod. Abia aştept să înceapă, are un subiect foarte puternic, un scenariu perfect articulat, te ţine cu sufletul la gură. Iar actorii din rolurile principale sunt extraordinari! Nu are cum să nu te tulbure o întrebare: cum ai reacţiona dacă ai afla că fiica ta/fiul tău nu este, de fapt, copilul tău biologic sau că părinţii tăi nu sunt cei care ţi-au dat viaţă?”, a mărturisit Simona Pătruleasa, pentru ziarulring.ro.

Simona Pătruleasa este o cunoscută prezentatoare de ştiri şi o prezenţă discretă în viaţa publică.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Veste teribilă primită de Simona Pătruleasa! Cum s-a ales praful de averea brunetei

Premieră pentru fetiţa Simonei Pătruleasa! Ce va face fiica acesteia de Paşte!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro