Singură de Valentine's Day! Declaraţii EXCLUSIVE ale unei brunete celebre!„Nu am iubit, deci..."

Este una dintre cele mai dorite femei de la noi din ţară, dar de la despărţirea de fostul iubit, niciun bărbat nu a reuşit să îi mai intre în graţii focoasei brunete. După ce a petrecut singură de Revelion, se pare că nu are mai mult noroc nici de Ziua Îndrăgostiţilor, iar Cupidon se lasă aşteptat.

A avut parte de petreceri care mai de care mai animate, prin locaţii selecte din toată ţara, iar acum Cosmina Păsărin ar merge oriunde numai să nu stea singură. După despărţirea de fostul iubit niciun bărbat nu i-a mai atras atenţia, astfel că focoasa brunetă încearcă se refugieze în muncă.


Dacă Revelionul l-a petrecut acasă, singură, din cauza unei răceli, Cosmina Păsărin nu are de gând să mai repete această experienţă, mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor. „Nu am iubit, deci trebuie să muncesc. Nu vreau să stau în casă de Valentine's Day, deci încerc să negociez un contract, să am eveniment în acea seară”, a declarat Cosmina Păsărin.


Cosmina Păsărin a fost şi este în continuare una dintre ele mai râvnite femei de la noi din ţară, admiratorii roind pur şi simplu în jurul ei. Cosmina şi iubitul ei de origine arabă au avut o relaţie pe care toţi o considerau trainică, care s-a terminat însă pe neaşteptate pentru toată lumea. „A fost o relaţie frumoasă, dar ne-am dat seama că este mai bine să rămânem prieteni. Am evoluat amândoi în relaţia asta, dar am evoluat separat şi nu mai avea rost să continuăm dacă planurile noastre nu se mai intersectau”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro Cosmina Păsărin.

Citeşte şi:

Cosmina Păsărin, petrecere de Revelion... ca-n copilărie! Am aflat cu cine a intrat bruneta în noul an şi de ce e acum tristă

Adio burlăcie, Gina Pistol la primărie! Toate semnele duc spre acest fapt

Împăcare ŞOC în showbiz? Iată ce planuri de viitor are o focoasă brunetă cu... fostul! Spynews.ro a aflat TOTUL


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro