Împăcare ŞOC în showbiz? Iată ce planuri de viitor are o focoasă brunetă cu... fostul! Spynews.ro a aflat TOTUL

S-au iubit intens, dar până la urmă tot la despărţire s-a ajuns. Una dintre cele mai dorite femei din showbiz declara cu ceva timp în urmă că este din nou singură, dar lucrurile par să se schimbe în viaţa ei şi este dispusă să îşi refacă viaţa... cu fostul iubit.

Cosmina Păsărin a fost şi este în continuare una dintre ele mai dorite femei din showbiy-ul autohton, iar de admiratori nu a dus lipsă niciodată. Ba mai mult, după ce a anunţat că este din nou singură, după despărţirea de iubitul ei de origine arabă, bruneta a fost pur şi simplu „invadată” de complimente şi cadouri de la bărbaţii care şi-ar fi dorit o relaţie cu ea.


Cu toate acestea, focoasa brunetă nu s-a lăsat deloc uşor, astfel că până acum nimeni nu a reuşit să îi intre în graţii. „Admiratori sunt, dar după o relaţie de cinci ani nici nu este indicat să intri imediat în alta. Nu m-am gândit până acum la asta”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Spynews.ro.


Cosmina şi iubitul ei de origine arabă au avut o relaţie pe care toţi o considerau trainică, care s-a terminat însă pe neaşteptate pentru toată lumea. Cum relaţia lor nu s-a terminat cu un scandal, cei doi au reuşit să păstreze legătura, iar acum par că s-ar pregăti de... o împăcare. „Cu Nemer mă înţeleg foarte bine. Mult mai bine ca atunci când eram împreună, pentru că nu mai avem lucruri să ne reproşăm. Şi pe mine mă miră lucrul ăsta. Nu m-am gândit la relaţia noastră pe viitor, dar... nu se ştie niciodată. Poate ne vom împăca”, a mai spus, zâmbind misterios, Cosmina.

Citeşte şi:

Despărţire bombă în showbiz! Una dintre cele mai iubite femei este din nou singură!

VIDEO / Cosmina Păsărin fuge de un animal! "Poftiţi de vă iubiţi" s-a transformat într-un film horror

„Poftiţi de vă iubiţi” i-a înnebunit! Octavian Strunilă nu s-a mai abţinut şi s-a sărutat cu o bombă sexy


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro