VIDEO / Cosmina Păsărin fuge de un animal! "Poftiţi de vă iubiţi" s-a transformat într-un film horror

Aventurile pe care vedetele le trăiesc odată cu experienţa emisiunii "Poftiţi de vă iubiţi" se intensifică. Concurenţii au întâmpinat greutăţi: ghinion la pescuit, haos printre păsări şi spaima mistreţului.


Surprizele din emisiune nu sunt doar pentru miri, ci şi pentru ajutoarele lui Nea' Mărin. Gina Pistol şi Cosmina Păsărin află în sfârşit tainele hrănirii păsărilor.

Între timp, Moroşanu şi Octavian Strunilă încearcă să pescuiască. După câteva ore bune de stat în soare, prada este... nulă!

Glumeţ cum îl ştim, Nea' Mărin a încercat să bage spaima în fete, iar Cosmina e victima. Acesta a pus-o pe Cosmina să dea cu mopul în baie, încăpere în care era ascuns un porc mistreţ mort. Cosmina nu a ştiut că animalul nu avea viaţă, aşa că a început să se lupte cu Nea' Mărin pentru a nu intra în baie.
"Când am văzut ditamai dihania oribilă în baie am zis că înnebunesc. Înfricoşător. Deja mă imaginam închisă cu porcul în baie, asta mai lipsea!", a povestit Cosmina.

Emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi începând cu orele 20.30, doar pe Antena 1.


Sursă foto: captură
A.C.
Citeşte şi:

„Poftiţi de vă iubiţi” i-a înnebunit! Octavian Strunilă nu s-a mai abţinut şi s-a sărutat cu o bombă sexy

FOTO / Dezvăluiri surprinzătoare la "Poftiţi de vă iubiţi"! Care este cea mai mare frică a Cosminei Păsărin?

VIDEO / Mireasa de la "Poftiţi de vă iubiţi" a ajuns la spital!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro