„Poftiţi de vă iubiţi” i-a înnebunit! Octavian Strunilă nu s-a mai abţinut şi s-a sărutat cu o bombă sexy

Săptămâna aceasta e rândul altor patru vedete să pună umărul la treabă pentru a organiza o nuntă de vis unui cuplu din Bucovina, unde vor combina tradiţiile româneşti şi influenţele rock.


Gina Pistol, Cătălin Moroşanu, Cosmina Păsărin şi Octavian Strunilă au pus osul la treabă pentru doi tineri îndrăgostiţi, care visau de mult timp să îşi unească destinele, însă lipsurile financiare nu le-au permis să îşi pună în aplicare planul. Ostenite de atâta muncă, vedetele s-au bucurat din plin de petrecerea organizată, ba chiar au dat frâu liber sentimentelor, într-un mod care i-a uimit pe toţi. Mai exact, Cosmina Păsărin a lăsat totul la o parte şi l-a sărutat cu foc pe colegul ei de „suferinţă”, Octavian Strunilă.


Actor de meserie, Octavian a trecut de nenumărate ori prin situaţii de acest gen, fiind nevoit, datorită rolurilor, să se sărute cu multe colege de breaslă, însă sărutul Cosminei l-a surprins atât de tare, încât nu a mai putut scoate niciun cuvânt. Nea Mărin a fost singurul care a mai putut spune ceva. „Ia-o de nevastă”, a fost sfatul pe care Octavian l-a primit de la Nea Mărin.


Anca şi Mihai, mirii pentru care vedetele au făcut cele mai grele munci, au mărturisit la „Poftiți de vă iubiţi!” că anul acesta visau să îşi facă nunta, cu alai de motociclete şi toate rudele aproape. Lipsurile materiale însă i-au împiedicat să îşi îndeplinească visul. Amândoi sunt pasionați de hard endure, iar Mihai este şi campion naţional. Anca a povestit şi că tatăl ei a fost pilot de raliuri, iar ea a crescut practic printre maşini şi motoare.

Citeşte şi:

FOTO / Dezvăluiri surprinzătoare la "Poftiţi de vă iubiţi"! Care este cea mai mare frică a Cosminei Păsărin?

VIDEO / Mireasa de la "Poftiţi de vă iubiţi" a ajuns la spital!

VIDEO / Căzătură sănătoasă pentru Margherita! "Nu mă daţi afară, vă rog!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro